, Filma me Titra Shqip: Shiko Men in Black III (2012) ne Premium HD | Top Filmat e vitit 2012

Ads 468x60px

Labels

Friday, June 1, 2012

Shiko Men in Black III (2012) ne Premium HD

Man in Black 3 (2012)Një kriminel i huaj vret Agjentin K  në vitin 1969, duke ndryshuar afatin kohor, duke ndryshuar Agjencinë dhe vendosjen e Tokës në rrezik. Agjenti veteran J (Will Smith), duhet të udhëtojnë mbrapa në kohë të vitit 1969 për para vrasjes dhe të punojnë me agjentin e ri K (Josh Brolin) për të shpëtuar atë, Agjencinë, rrethin e Tokës dhe vetë njerëzimin.


Shiko TRAILER-in
0 comments:

Post a Comment

Nëse filmi ju ka përlqyer lere një koment të mirë,motivo edhe tjerët të shikojnë :)