, Filma me Titra Shqip: 21 Jump Streed HD | Top Filmat e vitit 2012

Ads 468x60px

Labels

Tuesday, June 26, 2012

21 Jump Streed HD
Në shkollë të mesme, Schmidt (Jonah Hill) ishte një Dork dhe JENKO (Channing Tatum) ishte një Jock popullor. Pas diplomimit, dy prej tyre u bashkuan me forcën e policisë dhe përfundojnë si partnerë hipur në biçikleta tek parkun i qytetit. Ata duken që janë të rinj dhe  si nxënës të shkollave të mesme, ata janë caktuar në një njësi të fshehtë për të infiltruar një unazë të drogës që është duke i furnizuar nxënësit e shkollave të mesme  të quajtur drogë sintetike.
0 comments:

Post a Comment

Nëse filmi ju ka përlqyer lere një koment të mirë,motivo edhe tjerët të shikojnë :)