, Filma me Titra Shqip: Prometheus (2012) HD | Top Filmat e vitit 2012

Ads 468x60px

Labels

Monday, June 18, 2012

Prometheus (2012) HD

Një ekip shkencëtarësh udhëtojnë përmes universit me anije kozmike Prometeu“, një udhëtim sekret për të hetuar Format e Jetes së Alienëve.Ekipi i shkencëtarëve rastësisht bllokohet në një botë të huaj, dhe si ata luftojnë për të mbijetuar,bëhet e qartë se tmerret ata që përjetojnë nuk janë vetëm një kërcënim për veten e tyre, por për të gjithë njerëzimin.

Shiko Trailer-in 




0 comments:

Post a Comment

Nëse filmi ju ka përlqyer lere një koment të mirë,motivo edhe tjerët të shikojnë :)