, Filma me Titra Shqip | Top Filmat e vitit 2012

Ads 468x60px

Labels

Featured Posts

Thursday, July 12, 2012

Shiko : The Expendables 2 (2012)Z. Kisha bashkohet me Expendables për atë që duhet të jetë një pagesë e lehtë, por kur një nga burrat e tyre është vrarë në punë, kërkimin e tyre për hakmarrje e vënë ata thellë në territorin e armikut duke marrë kundër një kërcënim të papritur.

Friday, July 6, 2012

Cleanskin ( 2012 ) HD PremiumEwan është një agjent i shërbimeve sekrete i cili përballet me detyrën për të ndjekur dhe Eliminuar  një sulmues vetëvrasës dhe qelinë e tij terroriste.

Friday, June 29, 2012

Teken 2 (2012) Aksion


Në Stamboll, personi  i CIA-s në pension Bryan Mills dhe gruaja e tij janë marrë peng nga babai i një Mills rrëmbyes fëmijësh të vrarë, ndërsa  kta të fundit garojnë për shpëtimin vajzën e tij.

Wednesday, June 27, 2012

The Courier (2012)

Një transportues specialist është i punësuar për të ofruar një rast misterioz të nëntokës më të rrezikshme,Hitman.

Tuesday, June 26, 2012

21 Jump Streed HD
Në shkollë të mesme, Schmidt (Jonah Hill) ishte një Dork dhe JENKO (Channing Tatum) ishte një Jock popullor. Pas diplomimit, dy prej tyre u bashkuan me forcën e policisë dhe përfundojnë si partnerë hipur në biçikleta tek parkun i qytetit. Ata duken që janë të rinj dhe  si nxënës të shkollave të mesme, ata janë caktuar në një njësi të fshehtë për të infiltruar një unazë të drogës që është duke i furnizuar nxënësit e shkollave të mesme  të quajtur drogë sintetike.

Sunday, June 24, 2012

Deviation (2012) HD

Tha gjatë një nate të llahtarshme, Devijimi do të ju merr në një udhëtim të bardhë-grusht në mendjen e Frank Norton, një vrasës i rrezikshëm shizofren tregohet si ai shpëton nga Spitali Broadmoor dhe embarks në një protestë vrasëse nëpër Londër. Por kur Frankie merr një peng, loja vdekjeprurëse e maces me miun me të vërtetë tani fillon në atë moment.

Friday, June 22, 2012

The Dark Knight Rises (2012)
Tetë vjet pasi Batman mori rënien për krime e dy fytyrave, një lider i ri terrorist me emrin Bane pushton Gotham-ën, dhe  Dark Knighti i fuqishëm lufton për të mbrojtur një qytet që e ka quajtur atë një armik me parë.

Thursday, June 21, 2012

Amazing Spider Man (2012)

Peter Parker gjen një çelës që mund ti ndihmojë atij për të kuptuar se pse prindërit e tij u zhdukën kur ai ishte i ri. Rruga e tij e vë atë në një kurth përplasjeje me Dr Curt Connors, ish-partner i babait të tij.