, Filma me Titra Shqip: [Shiko] The Dictator 2012 - Premium HD | Top Filmat e vitit 2012

Ads 468x60px

Labels

Tuesday, June 5, 2012

[Shiko] The Dictator 2012 - Premium HD


Haffaz Alladeen është diktator i çuditshëm i kombit të pasur me naftë Afrikane të Waadeya. Alladeen është aq egoist dhe i pamëshirshëm si diktatorë, ekzekutimin e ndonjë që nuk është dakord me atë të përdor nënshkrimin e tij "Shefi pres". Alladeen është thirrur nga OKB-ja për të adresuar shqetësimet e tyre në lidhje me programin e tij bërthamor.

1 comment:

Nëse filmi ju ka përlqyer lere një koment të mirë,motivo edhe tjerët të shikojnë :)