, Filma me Titra Shqip: Madagascar 3: Europe’s Most Wanted (2012) | Top Filmat e vitit 2012

Ads 468x60px

Labels

Tuesday, June 19, 2012

Madagascar 3: Europe’s Most Wanted (2012)

Alex, Marty, Gloria dhe Melman janë ende duke u përpjekur për të marrë përsëri Big Apple dhe  kopshtin zoologjik të tyre, por së pari ata duhet të gjejnë penguinin. Ata udhëtojnë në Monte Karlo, ku ata tërheqin vëmendjen e Kontrollit të Kafshëve pas portës crashing ku më pas bashkohen edhe me penguinin, të mbretin Julian dhe Co, Dhe majmunët sapo ja kan arritur: një llama i përkryer. Pastaj mendojnë si të bëjmë një luan, një zebër, Agostini, e xhirafë, të katër penguins, dy, tre majmun lemurs ku më pas udhëtojnë përmes Evropës pa tërhequr vëmendjen? Ata bashkohen në një cirk udhëtimi.

Shiko Trailer-in
0 comments:

Post a Comment

Nëse filmi ju ka përlqyer lere një koment të mirë,motivo edhe tjerët të shikojnë :)