, Filma me Titra Shqip: Cleanskin ( 2012 ) HD Premium | Top Filmat e vitit 2012

Ads 468x60px

Labels

Friday, July 6, 2012

Cleanskin ( 2012 ) HD PremiumEwan është një agjent i shërbimeve sekrete i cili përballet me detyrën për të ndjekur dhe Eliminuar  një sulmues vetëvrasës dhe qelinë e tij terroriste.


0 comments:

Post a Comment

Nëse filmi ju ka përlqyer lere një koment të mirë,motivo edhe tjerët të shikojnë :)