, Filma me Titra Shqip: [Shiko] The Avengers 2012 - Premium HD | Top Filmat e vitit 2012

Ads 468x60px

Labels

Wednesday, June 6, 2012

[Shiko] The Avengers 2012 - Premium HD

Fury Nick është drejtor i Shield, një agjenci ndërkombëtare për ruajtjen e paqes.Agjencia është i  Marvel Super heronjve, me Iron Man, The Incredible Hulk, e Thor, Kapiten Amerika, Hawkeye dhe vejushën  Zi. Kur siguria globale është e kërcënuar nga Loki dhe kohorta e tij, Fury Nick dhe ekipi i tij do të kenë nevojë ti futin në punë  gjitha fuqitë e tyre për të shpëtuar botën nga katastrofa.

0 comments:

Post a Comment

Nëse filmi ju ka përlqyer lere një koment të mirë,motivo edhe tjerët të shikojnë :)