, Filma me Titra Shqip: [Shiko] Snow White and the Huntsman (2012) | Top Filmat e vitit 2012

Ads 468x60px

Labels

Thursday, June 7, 2012

[Shiko] Snow White and the Huntsman (2012)


Dëbora e Bardhë është personi i vetëm në vendin më të drejtë se e mbretëreshës së keqe. Në pamundësi për ta toleruar fyerjen ndaj kotësisë së saj, mbretëresha e keqe vendos që Snow White duhet të vdes.Mbretëresha dërgon një gjuetar për të vrarë Snow White. Megjithatë gjahtari gjen veten të paaftë për të vrarë gruan e pafajshëm të re, dhe në vend përfundon trajnimin e saj për t'u bërë një luftëtare të aftë për të kërcënuar mbretërin e Mbretëreshës.0 comments:

Post a Comment

Nëse filmi ju ka përlqyer lere një koment të mirë,motivo edhe tjerët të shikojnë :)