, Filma me Titra Shqip: Shiko Total Recall 2012 ne Premium HD | Top Filmat e vitit 2012

Ads 468x60px

Labels

Sunday, June 3, 2012

Shiko Total Recall 2012 ne Premium HD

Total Recall 2012Për një punëtor të fabrikës i quajtur Douglas Quaid, edhe pse ai e mori një grua të bukur ai e do, mendja-udhëtim tingëllon si pushime të përsosur nga jeta e tij frustruese - kujtimet e vërteta të jetës si një super-spiun mund të jetë vetëm atë që ai ka nevojë. Por, kur procedura shkon tmerrshëm në të gabuar, Quaid bëhet një njeri i gjuajtur dhe se si ai e gjen veten në kërkim nga policia.


Shiko Trailer-in

0 comments:

Post a Comment

Nëse filmi ju ka përlqyer lere një koment të mirë,motivo edhe tjerët të shikojnë :)