, Filma me Titra Shqip: The Dark Knight Rises (2012) | Top Filmat e vitit 2012

Ads 468x60px

Labels

Friday, June 22, 2012

The Dark Knight Rises (2012)
Tetë vjet pasi Batman mori rënien për krime e dy fytyrave, një lider i ri terrorist me emrin Bane pushton Gotham-ën, dhe  Dark Knighti i fuqishëm lufton për të mbrojtur një qytet që e ka quajtur atë një armik me parë.

0 comments:

Post a Comment

Nëse filmi ju ka përlqyer lere një koment të mirë,motivo edhe tjerët të shikojnë :)