, Filma me Titra Shqip: [Shiko] Iron Sky (2012) HD | Top Filmat e vitit 2012

Ads 468x60px

Labels

Friday, June 8, 2012

[Shiko] Iron Sky (2012) HD


Nazistët kanë ngritur një bazë sekrete në Hënë që në vitin 1945 dhe ku ata fshehin dhe po planifikojnë të kthehen në pushtet në vitin 2018,një rrëmujë e vërtet që e bën filmin të shikueshëm.0 comments:

Post a Comment

Nëse filmi ju ka përlqyer lere një koment të mirë,motivo edhe tjerët të shikojnë :)