, Filma me Titra Shqip: July 2012 | Top Filmat e vitit 2012

Ads 468x60px

Labels

Thursday, July 12, 2012

Shiko : The Expendables 2 (2012)Z. Kisha bashkohet me Expendables për atë që duhet të jetë një pagesë e lehtë, por kur një nga burrat e tyre është vrarë në punë, kërkimin e tyre për hakmarrje e vënë ata thellë në territorin e armikut duke marrë kundër një kërcënim të papritur.

Friday, July 6, 2012

Cleanskin ( 2012 ) HD PremiumEwan është një agjent i shërbimeve sekrete i cili përballet me detyrën për të ndjekur dhe Eliminuar  një sulmues vetëvrasës dhe qelinë e tij terroriste.