, Filma me Titra Shqip: [Shiko] Wrath of the Titans (2012) | Top Filmat e vitit 2012

Ads 468x60px

Labels

Sunday, June 10, 2012

[Shiko] Wrath of the Titans (2012)

Një  botë plot mistere,protagonist kryesor në film është Zeus i cili me cdo kusht mundohet që ta kthej vendin nën kontroll pas shkatërrimit nga kulshedra-njerëz dhe jashtëtokësorë.

0 comments:

Post a Comment

Nëse filmi ju ka përlqyer lere një koment të mirë,motivo edhe tjerët të shikojnë :)