, Filma me Titra Shqip: August Eighth 2012 | Top Filmat e vitit 2012

Ads 468x60px

Labels

Tuesday, May 22, 2012

August Eighth 2012

Historia është për një nënë të re, e vetme, e cila është e detyruar të bëjë një rrugë të rrezikshme për në Çinvali.
Atje ndodhet djali i saj, të cilin ajo e kishte dërguar në prag të konfliktit ushtarak midis Rusisë dhe Gjeorgjisë.
Filmi mund të ndahet në dy pjesë : Në njërën pjesë, se si në sytë e një djali të ri i lindur në Osetinë e Jugut
konflikti transformohet në një luftë fantastike me super-robotë, dhe në tjetrën ai tregon realitetin e situatës së luftës dhe udhëtimin e heroinës kryesore.
Shiko Trailer-in
0 comments:

Post a Comment

Nëse filmi ju ka përlqyer lere një koment të mirë,motivo edhe tjerët të shikojnë :)