, Filma me Titra Shqip: Battleship 2012 | Top Filmat e vitit 2012

Ads 468x60px

Labels

Tuesday, May 22, 2012

Battleship 2012


Forcat e marinës së Shteteve të Bashkuara zhvillojnë një stërvitje rutinë në Oqeanin Paqësor. Megjithatë ajo që nuk njohin, është se një teknologji shumë e avancuar jashtë tokësorësh i pret nën sipërfaqen e ujit. Planet e pushtuesit nuk do të vonojnë të zbulohen dhe shpejt Beteja premton të jetë e ashpër, si në ajër ashtu dhe në tokë. Por ajo që do të përcaktojë rezultatin e luftës është n beteja detare, më kritike e parë ndonjëherë në historinë e njerzimit …


Shiko Trailer-in


0 comments:

Post a Comment

Nëse filmi ju ka përlqyer lere një koment të mirë,motivo edhe tjerët të shikojnë :)